Home
Ons team

Een team van richtinggevers en waarmakers

Ons dna

Wij zijn Richtingmakers. Doordachte creatievelingen die beweging creëren in jouw marketing, communicatie en organisatie. Eén team voor advies en uitvoering. We zijn daarbij gewend alles nét ff van een andere kant te bekijken dan je zelf al had gedaan. Maar zonder overbodige franje, want we doen het niet voor de bühne. Wel voor een helder werkbare richting en een merkbaar resultaat. We houden daarbij van samen. Met jou, je team, je merk en je organisatie. En, niet onbelangrijk, we zijn superrrrrflexibele types.

De talenten

Richtingmakers is een energieke mix van alleskunners met elk een eigen plus. Achter iedere Richtingmaker staat het complete team. Daarin zit altijd wel nét de expert die jouw project nodig heeft. Van communicatiestrategen en organisatieadviseurs tot participatiebegeleiders, tekstschrijvers, social mediaexperts en meer. Met ieder eigen extra’s als precisiedenken, ideeënbouwen, energiebrengen of berenverwijderen. Kortom, altijd de juiste richtingmaker voor jouw vraag.

Benieuwd hoe ons dna doorklinkt in wat we doen?

Ontdek hoe we werkenOf bekijk ons werk

De Richtingmakers

Energiek, nieuwsgierig, analytisch. Strategisch altijd scherp en met oog voor detail: maak kennis met het team dat richting geeft aan jouw resultaat.

Jij ook hier?

Zitten wij helemaal in jouw richting? Passen onze klanten en werkwijze bij jou? En ben je klaar om een kantoor te delen met een gele koelkast? Dan zou jij wel eens de nieuwe Richtingmaker kunnen worden.

Bekijk wie we zoeken